Copii pierduţi, găsiţi de poliţiştii locali cu ajutorul sistemului de supraveghere video

0

Ieri, 20 februarie, poliţiştilor locali din cadrul serviciului ordine publică, aflaţi în misiune de patrulare, li s-a solicitat sprijinul pentru găsirea a doi copii de 5 şi 7 ani, care au dispărut din faţa blocului unde se jucau, în zona Şcolii 11. Folosind sistemul de transmisie din dotare, poliţiştii locali au alarmat imediat toate patrulele aflate în teren, inclusiv pe poliţistul care monitoriza centrul de comandă al sistemului de supraveghere video din municipiu, transmiţând vârsta, semnalmentele şi îmbrăcămintea copiilor.

„Prin folosirea eficientă a sistemului de supraveghere video al Poliţiei Locale Botoşani, după aproximativ 20 minute, poliţistul de serviciu, a surprins pe una dintre camerele de supraveghere, amplasată în zona Şcolii 11, doi copii cu semnalmentele transmise, dezorientaţi, care se îndreptau spre Biserica <Sfântul Ilie>, unde au şi fost identificaţi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea Poliţiei Locale.

Patrula auto a Poliţiei Locale s-a deplasat de îndată în zona indicată, unde i-a găsit pe cei doi copii, spre bucuria acestora şi a mamei. Pentru nesupravegherea copiilor minori, mama acestora, G.A. de 35 de ani, a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor legii privind ordinea şi liniştea publică.

Deja ai votat!
se încarcă...