marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTBătaie generală în club între rugbiști spanioli și români

Bătaie generală în club între rugbiști spanioli și români

Se spune că rugby-ul este un meci de golani jucat de gentlemani. Sâmbătă noapte, componenții naționalelor de rugby ale Spaniei și României au vrut să contrazică această zicală.

Meciul de rugby care a avut loc sâmbătă după-amiază pe Municipalul din Botoșani, a continuat, într-un mod de-a dreptul violent, într-un club din centrul orașului. Asta după ce aproape 30 de componenți ai celor două naționale de rugby, au mers într-un club situat în zona Casei Sindicatelor.

La un moment dat, însă, după miezul nopții, între cele două grupuri a izbucnit un scandal monstru, pe fondul consumului de alcool și a unui schimb de replici mai acid între mai mulți jucători din ambele tabere. Astfel, între patru români și trei spanioli a început un adevărat meci de box, aceștia împărțindu-și pumni și picioare cu nemiluita.

Bătaia putea degenera în foarte scurt timp între toți membrii grupurilor, astfel că agenții de securitate ai clubului au pulverizat o cantitate impresionantă de spray lacrimogen în club, reușind să îi despartă pe scandalagii, dar să și creeze panică între ceilalți clienții ai localului. Oamenii de ordine au apelat și serviciul 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție, însă conflictul se stinsese deja. Deși plini de sânge, sportivii au refuzat să meargă la Urgențe, aceștia mergând direct la hotelurile unde erau cazați, fiind informați și antrenorii lor.

Chiar dacă răniții nu au ajuns la spital, Poliția a deschis o anchetă în acest caz. “Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale și nu au fost depuse plângeri penale de către cei implicați în eveniment. Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Reprezentanții celor două echipe nu au putut încă fi contactați, însă aceștia au menționat că nu doresc să depună plângeri.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...