Descoperire macabră în marginea orașului

0

Soția unui bărbat de 57 de ani, din Botoșani, a apelat serviciul 112 luni dimineață, după ce a făcut o descoperire cumplită. În momentul în care a ieșit din cameră, femeia s-a trezit în fața ochilor cu o imagine de coșmar. Aceasta și-a găsit soțul fără suflare după ce s-a folosit de un ștreang, improvizat dintr-o sfoară, pe care l-a legat de colțul ușii de la camera în care acesta dormea.

Potrivit familiei, bărbatul dormea de mai mult timp singur într-o altă cameră a locuinței, acesta fiind diagnosticat și cu o afecțiune psihică, în urma consumului de băuturi alcoolice.
Femeia a vorbit cu bărbatul ultima oară duminică seară, înainte să meargă la culcare, însă nimic nu a dat de bănuit că acesta avea să recurgă la gestul macabru. Deși avea o infirmitate, bărbatul s-a folosit de greutatea corpului, după ce a confecționat ștreangul, pentru a-și duce planul cumplit la îndeplinire.

Luni dimineață, la prima oră, femeia s-a trezit și a apelat imediat serviciul 112, după ce l-a văzut. A desfăcut ștreangul, în speranța că se mai putea face ceva, însă fără succes. La fața locului a fost solicitată o ambulanță cu medic. “Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, cel mai probabil survenit pe parcursul nopții, ca urmare a rigidității pe care o avea”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoșani.

Cazul a fost preluat de polițiști, care au solicitat ca trupul bărbatului să fie preluat de Medicina Legală, pentru efectuarea unei autopsii care să stabilească cu exactitate cauza morții. “În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se propună soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

+41 -23
se încarcă...