Jandarmii au descins în Centrul Vechi (video)

0

Jandarmii au descins din nou în Centru Vechi pentru a liniști spiritele. Astfel, în ultimele 24 de ore, în această zonă a municipiului, au fost sancționate contravențional șapte persoane, cu amenzi în valoare totală de 12.200 de lei, dintre care patru persoane pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, iar trei persoane pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, tulburarea liniștii publice prin muzică la intensitate mare și încercarea de împiedicare a legitimării unei persoane de către forțele de ordine.

Acestea nu au fost singurele amenzi date de jandarmi în ultimele 24 de ore. La Vorona, un bărbat aflat în carantină instituționalizată a fost amendat cu 400 de lei după ce a ieșit la fereastra camerei în care este cazat și a adresat injurii personalului de serviciu și jandarmilor care asigurau paza.

Tot pentru tulburarea liniștei publice, un alt bărbat a fost amendat cu 500 de lei la ieșirea din carantină de la Hotelul Rareș. Când i s-a permis să plece, bărbatul, care fusese carantinat după ce a spart izolarea, a început să înjure personalul hotelului, motiv pentru care a fost sancționat.

De asemenea, jandarmii au mai aplicat în ultimele 24 de ore alte 17 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 27.000 de lei.

Amenzi de jumătate de milion date de polițiști

La rândul lor, polițiștii au dat și ei 77 de amenzi în valoare totală de peste jumătate de milion de lei, dintre care 69 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 380.000 de lei.

În ultimele 24 de ore poliţiştii botoşăneni au organizat trei acţiuni în Dorohoi, Flămânzi şi Darabani, în urma cărora au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 36.000 de lei.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231/508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

Deja ai votat!