Cătălin Flutur – La mulți ani cu sănătate, veteranilor noștri!

0
Cătălin Flutur, alături de veterani, la ceremonia de anul trecut

Astăzi, 29 aprilie, sunt cinstiţi veteranii de război, cei care au luptat pentru binele acestei ţări. Primarul Cătălin Flutur a transmis un mesaj, cu regretul că, din cauza pandemiei, în acest an nu a fost organizată ceremonia în cinstea veteranilor.

„Într-o perioadă în care în atenția noastră se află, pe bună dreptate, eroii din prima linie a luptei cu coronavirusul, se cuvine să ne amintim și de cei care, în urmă cu trei sferturi de veac, și-au riscat viața pentru România, aflându-se la propriu în prima linie a celui de-al doilea război mondial.

Cu ocazia Zilei Veteranilor, le urez din toată inima multă sănătate și la mulți ani liniștiți, alături de cei dragi, eroilor noștri din urmă cu opt decenii care mai sunt în viață!

Vă iubim și vă respectăm enorm pentru tot ceea ce ați făcut și tot ceea ce ați suferit, pentru devotamentul și spiritul de sacrificiu de care ați dat dovadă pentru țară, pentru noi toți.

Pe cei mai mulți dintre dumneavoastră am avut onoarea și bucuria de a vă cunoaște personal. Sunteți modele și surse de inspirație pentru noile generații, sunteți demni de toată admirația și respectul nostru. Mi-a făcut o deosebită plăcere să vă pot decerna de-a lungul timpului, ca o recunoaștere a meritelor dumneavoastră extraordinare, titlul de cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani. La mulți ani, dragii noștri!”, a transmis edilul.

Deja ai votat!
se încarcă...