Eugen Ţurcanu – „M-am săturat până peste cap de câți boi trebuie să ducem în spate” (video)

0

Consilierii municipali botoşăneni nu îngroapă securea războiului nici când se întâlnesc în şedinţe online. Chiar dacă ştiau că şedinţa este transmisă live pe contul de facebook al primarului Cătălin Flutur, aceştia nu au avut nicio problemă în a schimba „amabilităţi”.

Scandalul a plecat de la proiectul vizând numirea administratorilor societăţii Eltrans. Social democraţii au propus trei membri PSD, în timp ce tabăra liberală i-a susţinut pe actualii administratori, Carmen Achiţei (soţia deputatului Cristian Achiţei), Cătălin Alexa (fost viceprimar PD-L), Serghi Cracană (inginer în cadrul Modern Calor) şi Victor Ivănescu (director Eltrans, consilier judeţean PNL).

Neînţelegeri au apărut după votul secret. Marian Murariu, preşedintele de şedinţă, i-a reproşat lui consilierului primarului, Eduard Mititelu, cel care asigura suportul tehnic pentru derularea şedinţei, că a arătat rezultatul votului, întrebându-l de ce „umblă cu şmecherii”. În acel moment a ajuns în sala de şedinţe a deliberativului local viceprimarul Cosmin Andrei pentru a-i cere explicaţii lui Eduard Mititelu. Liberalii i-au solicitat insistent lui Cosmin Andrei să părăsească sala de şedinţe.

Ulterior, nemulţumiţi de situaţia creată şi invocând unele probleme tehnice în derularea şedinţei, consilierii PSD s-au retras din şedinţă.

Eugen Ţurcanu s-a dezlănţuit la adresa unor funcţionari din primărie

Domnul Cosmin Andrei se leagă de băiatul ăsta, Mititelu. Noi avem un alcoolic care este IT-istul Primăriei și nu este în stare să facă nimic ca lumea, mai este unul care tot are pretenții de IT-ist și nu știe să lege două cabluri. Nu știu să cumpere microfoane de calitate, nu știu să cumpere camere, nu ştiu să gestioneze softuri de calitate. Îi ținem cu 5.000 de lei pe lună, 4.500 pe lună net și acum, într-o situație din asta de criză, nu sunt în stare de nimic. Și tot timpul ne este frică să spunem lucrurilor pe nume”, a spus Eugen Ţurcanu, consilier PNL.

În discuţie a intervenit consilierul liberal Andrei Amos, care l-a îndemnat pe Eugen Ţurcanu să spună care este situaţia din primărie, pentru că „ştie mai multe din interior”.

Ce să spun? Că tot timpul sunt numai presat și amenințat, m-am săturat până peste cap de câți boi trebuie să ducem în spate. Tot trebuie să-i ținem în spate și tot trebuie să-i ținem în spate că-s de pe timpul lui Pazvante pe-acolo și nu te poți atinge de ei. Nu poți să te atingi de ei…”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Deja ai votat!
se încarcă...