Asistentă înmormântată după ce a învins covid19 (video)

0

Asistenta care a murit în spital, la scurt timp după ce a fost declarată vindecată de coronavirus, a fost înmormântată vineri, la cimitirul Pacea. Trupul neînsuflețit al celei care a muncit câteva zeci de ani în Spitalul Judeţean a fost depus la Biserica din curtea unităţii sanitare, pentru ca cei care au iubit-o și apreciat-o să îi aprindă o lumânare și să își poată lua rămas bun de la ea.

Câteva zeci de colegi au mers pentru a-i aduce un ultim omagiu, iar la slujba care s-a ţinut vineri, în curtea bisericii, au participat mai mulţi angajaţi ai spitalului, aflaţi la distanţă unul de altul, pentru a fi alturi de familia îndurerată.

La căpătâiul său a stat fiica acesteia, o adolescentă de 17 ani, care a avut o relație specială cu mama sa.

Femeia a fost diagnosticată cu coronavirus în urmă cu mai bine de o lună, a fost intubată, ventilată mecanic, a supravieţuit şi a avut trei teste negative consecutive, fiind declarată vindecată de coronavirus. Din păcate asistenta s-a ales cu mai multe infecţii din timpul cât a fost intubată, iar organismul său, extrem de slăbit de medicaţia împotriva COVID19, a cedat la o zi după ce a fost transferată pe secţia de boli infecţioase de la Dorohoi, unde se tratează bolnavii non-covid.

Asistenta de 59 de ani era apreciată de colegi și extrem de iubită de familia sa. „Era mereu cu zâmbetul pe buze. Orice ar fi fost. Eu de când o ştiu, tot timpul era bine-dispusă şi plină de o energie pozitivă şi încerca să îi facă şi pe cei din jur să fie aşa”, a spus o colegă de-a acesteia.

+20 -6
se încarcă...