Liberalii propulsează la șefia Autorității Rutiere un posesor de „Reno” și „WW”

0

Autoritatea Rutieră Română (ARR) are de la începutul săptămânii un nou șef. Este vorba de tânărul liberal Florin Plian, care îl înlocuiește pe Dan Pădurariu.

În vârstă de 41 ani, Florin Plian vine la ARR din postura de inspector de trafic al Ministerului Transporturilor în Vama Siret. „Sunt economist și am activat la Ministerul Transporturilor. Am controlat atât la ieșirea din țară, cât și la intrare camioane, autobuze, microbuze”, a spus noul șef de instituție, care susține că nu are „rude” în conducerea PNL care să-l fi propulsat în această funcție.

Florin Plian este șeful organizației PNL Curtești și consilier local în comuna de lângă Botoșani. El a candidat la Primăria Curtești, dar fără succes și, potrivit declarațiilor sale, își va încerca șansele și la alegerile locale care vor avea loc la toamnă.

Florian Plian a ajuns subiect de glume pe rețelele de socializare, după ce declarația sa de avere a fost distribuită masiv, iar în ea, la rubrica „Bunuri mobile”, a trecut că deține o mașină marca „Reno” și una „WW”. „Noul șăf de la Autoritatea Rutieră Română (ARR) Botoșani are un autoturism RENO și unul WW… Da, Plian Florin e șăful nou numit de PNL… El știe cel mai bine, doar e director ARR, dacă el scrie RENO, atunci e RENO, ce dacă e RENAULT… WW ce marcă o fi? Credeam ca doar PSD-eii numesc incompetenți în funcții importante, dar PNL-eii ne arată că pot și ei”, este comentariul care însoțește fotografia postat pe pagina de Facebook, „Botosani – ne-am saturat sa fim condusi de hoti”.

În replică, Florin Plian a declarat că soția i-ar fi scris declarația de avere. „Am făcut la comun declarațiile de avere și probabil a greșit ea când a scris. Se mai greșește. La bază, în România, se spune «Reno», nu «Renault»”, a conchis Plian.

Deja ai votat!
se încarcă...