Oficiali guvernamentali duși în tabără la Agafton

0

Andra Costache, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, și Radu Lebădă, prim-vicepreședintele TNL Botoșani și subsecretar de stat în cadrul aceluiași minister, au ajuns la Botoșani și au vizitat Tabăra „Codrii de Aramă”.

Scopul declarat al vizitei este „de a analiza situația din teritoriu a centrelor de agrement și de a prioritiza locurile unde investițiile sunt absolut necesare pentru ca aceste centre să beneficieze de condiții la standarde europene”. „Sunt foarte multe centre care nu au mai beneficiat de investiții majore de prea mult timp, scopul nostru este de a le îmbunătăți astfel încât să răspundă nevoilor actuale ale tinerilor. Multe dintre centrele de agrement au reușit să facă mici investiții din venituri proprii astfel încât să-și păstreze activitatea pe linia de plutire”, a declarat Radu Lebădă, subliniind că taberele ar putea atrage fonduri pentru modernizare prin Compania Națională de Investiții și Ministerul Fondurilor Europene.

Secretarul de statul Andra Costache, care a călcat cu această ocazie pentru prima dată în județul Botoșani, crede că va „găsi cele mai bune soluții pentru a sprijini dezvoltarea activităților de tineret și sport din județul dumneavoastră”.

Pe parcursul vizitei s-a punctat un alt aspect important, respectiv facilitarea conversației prin digitalizare, între minister, structurile din teritoriu și tinerii din România.

Membrii delegației ministeriale au încheiat vizita cu o întâlnire cu prefectul Dan Nechifor.

 

+5 -3
se încarcă...