Amenzi de 7.700 de lei pentru șoferul agresiv din accidentul de luni noapte (video)

0

Tânărul de 28 de ani din Botoșani, care a produs gravul accident de circulație de luni noapte din apropierea spitalului de pediatrie, a primit două amenzi de la Oamenii Legii.
Acesta a fost amendat cu 3000 RON pentru scandalul provocat la locul accidentului și pentru atitudine agresivă față de polițiști, inclusiv cei de la trupele speciale, ulterior fiind amendat și de jandarmi cu 4700 RON pentru că a provocat din nou scandal, de această dată față de un echipaj de jandarmi .
După ce a fost transportat la spital, tânărul a părăsit unitatea sanitară fără acordul polițiștilor, fiind găsit în zona stadionului de un echipaj de jandarmi, după miezul nopții. Acesta a devenit agresiv verbal în momentul în care a fost găsit și urma să fie dus la spital, motiv pentru care a primit a doua amendă.
Spre dimineaţă, tânărul a fost externat, fiind la domiciliu. Polițiștii așteaptă rezultatele la testul de alcoolemie și pentru substanțe interzise în cursul zilei de astăzi. În urma cercetărilor aceștia au descoperit că botoșăneanul nu deține permis de conducere în România, însă acesta are un permis valabil eliberat în Italia. În urma accidentului provocat de el, șase persoane au ajuns la spital, din care trei cu răni grave.

Deja ai votat!
se încarcă...