Mașină făcută praf de o șoferiță și pasager încătușat de polițiști

La nici 24 de ore după accidentul grav de pe străzile din Botoșani a un alt accident a avut loc marți seară în județ. Din fericire, de această dată a fost vorba doar de avariile suferite de o mașină cei doi pasageri, un bărbat și o femeie, ambii de 43 de ani scăpând doar cu o sperietură zdravănă. Accidentul a avut loc pe drumul ce leagă localitățile Unțeni de Ungureni, în momentul în care un Volkswagen Golf, condus de o femeie de 43 de ani, s-a dat de mai multe ori peste cap și a ajuns într-un șanț, după ce aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers.
În mașină, alături de aceasta, se afla și un bărbat de 43 de ani într-o avansată stare de ebrietate. La fața locului au ajuns echipaje de ambulanță și poliție, la vederea cărora bărbatul a devenit extrem de recalcitrant fizic și verbal.
Din acest motiv polițiștii s-au văzut nevoiți să-l încătușeze pe acesta pentru a se calma, ulterior ambii refuzând îngrijirile medicale ale cadrelor de la ambulanță . pentru că accidentul s-a soldat doar cu avarii singurul sancționat a fost bărbatul, pentru agresivitatea pe care a manifestat-o față de polițiști.

Deja ai votat!