A plecat să-și schimbe permisul și a ajuns în carantină

0

Un bărbat de 46 de ani dintr-o comună din județul Botoșani s-a prezentat la Serviciul Rutier pentru a solicita informații legate de permisul de conducere, iar cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că acesta ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus carantinarea acestuia pentru următoarele 14 zile.

Cazul nu este singular. În urmă cu o săptămână, un bărbat de 55 de ani din Draxini, aflat în izolare la domiciliu, a fost dus în carantină forțată, cu o ambulanță însoțită de poliție, după ce a ajuns la sediul Înmatriculări şi Permise pentru a-şi înmatricula o maşină.
Poliţiştii au fost sesizaţi de către cei de la Serviciul Permise şi Înmatriculări despre faptul că bărbatul a părăsit izolarea, acesta fiind reţinut la faţa locului, la distanţă de ceilalţi oameni, până la sosirea unui echipaj de la Ambulanţă, care l-a transportat, escortat de cei de la Poliţia Locală, într-un centru de carantină din oraş. Mai mult, el a fost amendat cu 500 de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...