spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTDesfăşurare impresionantă de forţe pentru un teribilist ieşit cu maşina pe dealuri...

Desfăşurare impresionantă de forţe pentru un teribilist ieşit cu maşina pe dealuri (video)

O adevărată desfăşurare de forţe de intervenţii, din cadru a trei structuri, au intervenit, joi la amiază, la ceea ce părea a fi un accident extrem de grav.

Totul s-a petrecut după ce ocupantul unui maxi-taxi care se îndrepta spre Săveni, a sunat la 112, după ce a văzut de pe geamul locului său din maşină, cum un autoturism de teren aflat pe un deal la ieşirea din Răchiţi, s-a răsturnat şi se dădea de mai multe ori peste cap.

În scurt timp, la faţa locului au fost direcţionate două echipaje de pompieri, de descarcerare şi stingere a incendiilor, o ambulanţă cu medic a SMURD, dar şi trei echipaje de poliţie.
Cum apelantul nu a fost foarte exact legat de locul în care a văzut maşina răsturnându-se, echipele de intervenţie au făcut traseul până aproape de Staţiune de Cercetare Popăuţi, însă nu au găsit niciun accident.

Toate echipajele de intervenţie au făcut apoi cale întoarsă, un echipaj de poliţie găsind aşa-zisul accident, după ce un muncitor de la o casă din zonă i-a oprit şi le-a indicat situaţia. „Noi munceam la o casă şi am văzut departe, pe un deal, două maşini de teren. Tinerii erau la iarbă verde, păreau că stau la plajă. La un oment dat, una din maşin a început să urce un deal şi chiar le spuneam colegilor că o să se dea peste cap. Nici nu am terminat bine de spus şi am văzut cum a început să se rostogolească”, a spus bărbatul.

Acesta a observat cum imediat a apărut lângă maşina răsturnată şi cea de-a doua, care a tractat-o înapoi pe roţi, iar toţi tinerii s-au urcat în maşini şi s-au făcut nevăzuţi, până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Ulterior, poliţiştii au reperat, pe Strada Împărat Traian, un autoturism de teren cu numere de Neamţ care era serios avariat, având semne ca şi cum s-a dat peste cap, însă pentru că nu a fost vorba de un accident cu victime poliţiştii îl aşteaptă pe şofer să se prezinte el la sediu pentru a da explicaţii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...