Desfăşurare impresionantă de forţe pentru un teribilist ieşit cu maşina pe dealuri (video)

O adevărată desfăşurare de forţe de intervenţii, din cadru a trei structuri, au intervenit, joi la amiază, la ceea ce părea a fi un accident extrem de grav.

Totul s-a petrecut după ce ocupantul unui maxi-taxi care se îndrepta spre Săveni, a sunat la 112, după ce a văzut de pe geamul locului său din maşină, cum un autoturism de teren aflat pe un deal la ieşirea din Răchiţi, s-a răsturnat şi se dădea de mai multe ori peste cap.

În scurt timp, la faţa locului au fost direcţionate două echipaje de pompieri, de descarcerare şi stingere a incendiilor, o ambulanţă cu medic a SMURD, dar şi trei echipaje de poliţie.
Cum apelantul nu a fost foarte exact legat de locul în care a văzut maşina răsturnându-se, echipele de intervenţie au făcut traseul până aproape de Staţiune de Cercetare Popăuţi, însă nu au găsit niciun accident.

Toate echipajele de intervenţie au făcut apoi cale întoarsă, un echipaj de poliţie găsind aşa-zisul accident, după ce un muncitor de la o casă din zonă i-a oprit şi le-a indicat situaţia. „Noi munceam la o casă şi am văzut departe, pe un deal, două maşini de teren. Tinerii erau la iarbă verde, păreau că stau la plajă. La un oment dat, una din maşin a început să urce un deal şi chiar le spuneam colegilor că o să se dea peste cap. Nici nu am terminat bine de spus şi am văzut cum a început să se rostogolească”, a spus bărbatul.

Acesta a observat cum imediat a apărut lângă maşina răsturnată şi cea de-a doua, care a tractat-o înapoi pe roţi, iar toţi tinerii s-au urcat în maşini şi s-au făcut nevăzuţi, până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Ulterior, poliţiştii au reperat, pe Strada Împărat Traian, un autoturism de teren cu numere de Neamţ care era serios avariat, având semne ca şi cum s-a dat peste cap, însă pentru că nu a fost vorba de un accident cu victime poliţiştii îl aşteaptă pe şofer să se prezinte el la sediu pentru a da explicaţii.

Deja ai votat!