vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTGreșeli frecvente realizate in timpul sesiunilor de beting live

Greșeli frecvente realizate in timpul sesiunilor de beting live

Din păcate, natura rapidă a pariurilor live poate duce la multe greșeli care pot fi foarte costisitoare. În acest articol, voi intra în cele mai frecvente greșeli pe care le fac regulat pariorii live.

1 – Nu urmărești jocul

Dacă nu ați făcut niciodată pariuri live înainte, aveți totuși ocazia să evitați să faceți această greșeală. Ascultă! Nu încercați niciodată să pariați în direct pe un eveniment fără să îl urmați îndeaproape.

Cheia pentru pariurile live este legată de calendar. Este crucial să găsiți momentele exacte în care se schimbă șansele și se prezintă o nouă valoare. Pentru a face acest lucru, încercați să urmăriți jocul.

Momentul, așa cum știu majoritatea fanilor sportivi, poate avea un impact extrem de mare în schimbarea direcției unui joc. Dacă nu sunteți în acord cu acțiunea, aproape sigur nu veți observa acea revenire a celui de-al patrulea trimestru până nu este prea târziu și șansele s-au prins deja.

Pariurile live nu sunt pur și simplu o experiență pasivă și nu pot fi realizate cu succes dacă nu acordați atenție (și acordați atenție în acest sens). Vizionarea jocului nu garantează un câștig, dar nu urmărirea tuturor, ci garantează un moment dificil.

2 – Pariezi doar pentru a câștiga fără a calcula și valoarea

Acesta este ceva care poate fi aplicat nu doar la pariuri live, ci la pariuri în general. Este imperativ să nu luați în considerare doar probabilitatea de a lovi pariu, ci riscul și valoarea implicată în realizarea jocului.

Unii jucători sportivi par să creadă că pariul pe favoritele grile are beneficii. La suprafață, are sens să pariați pe ceva care are probabilitatea mare de a se întâmpla. Cu toate acestea, dacă trebuie să riști semnificativ mai mult decât stai să câștigi, aceasta poate fi o filozofie periculoasă. La urma urmei, sportul este sălbatic, imprevizibil și tulburările se întâmplă mult mai des decât își dau seama majoritatea fanilor.

Dacă urmați un joc și vă dați seama că rezultatul arată destul de sigur, este o idee bună să luați echipa câștigătoare la -4000 și să plasați 400 $ pentru a câștiga 10 dolari? Probabil că nu – voi explica de ce.

3 – Gestionarea banilor

Este destul de greu să gestionezi un bankroll chiar și atunci când nu pariezi în direct. Când luați în considerare natura rapidă a efectuării pariurilor în timpul unui joc cu câștigarea și pierderea din zbor, devine și mai mult o problemă. Acestea fiind spuse, este necesar să păstrăm exact lucrurile pentru a evita pierderile semnificative.

O modalitate de a ajuta procesul de urmărire a pariurilor în bani și a ieșirilor este de a avea un total de rulare pe care îl puteți actualiza odată ce fiecare pariu va fi final. De exemplu, s-ar putea să pariați în direct pe Lakers peste / sub total în prima jumătate și apoi doriți să pariați același pariu pentru trimestrul al treilea. Dacă câștigi 20 de dolari la prima piesă și pierzi 10 dolari la a doua piesă, ar trebui să fii conștient de faptul că ai 10 dolari pentru a pune în al patrulea trimestru dacă alegi să pariezi în direct.

Un alt aspect crucial al gestionării banilor în timpul pariurilor live este evitarea a ceea ce voi numi „pariuri contradictorii”.

Acestea sunt pariuri pe care le faceți în timpul unui joc care se potrivesc cu ceea ce pariați anterior – și aproape că nu ies bine. Atunci când pariați pe NFL, Dacă jucați 100 USD pe Seahawks bătând Packers-ul și Packers-urile devin mai devreme, puteți fi tentat să pariați 200 $ pe Packers pentru a vă acoperi pierderea și apoi să câștigați 100 USD. În teorie, este de înțeles, vreau să spun cine nu ar dori să profite de ocazia de a șterge o pierdere?

Ceea ce trebuie să iei în considerare este posibilitatea de a se schimba lucrurile și de a pierde bani, deoarece ai fost împotriva jocului inițial. Sfaturile mele în acest sens sunt simple: pariurile live sunt în regulă dacă nu închei bani pe ambele echipe pe parcursul jocului și nu uita Joacă Responsabil!

Acoperirea pariului dvs. este un concept rezonabil și a dori să minimizați pierderile este în regulă, dar riscurile asociate cu a vă contrazice nu merită. Dacă doriți să pariați în direct, încercați să așteptați până când jocul este în curs pentru a face primul dvs. pariu.

4 – Realizarea prea multor pariuri

Acesta este legat de sfaturile 2 și 3. Pariurile live sunt atât de distractive, deoarece oferă pariorilor pariuri aproape interminabile și cote variabile în mod sălbatic. Nu faceți greșeală în acest sens: oportunitatea de a valorifica este cu siguranță. Acestea fiind spuse, nu te lăsa transportat în acțiune.

Menținerea simplă poate fi unul dintre cele mai dificile lucruri despre pariurile live. În orice moment al meciului sau al jocului, există șanse mari să vedeți un pariu care se simte încântător. Dar, după cum spune afirmația, „Doar pentru că poți, nu înseamnă că ar trebui”.

Încercarea de a-l răsturna și de a profita de fiecare oportunitate va face ca lucrurile să se confunde în cel mai bun caz și să vă distrugă complet pariul în cel mai rău caz. Dacă urmează să pariezi live, încearcă să-l păstrezi la patru sau mai puține jocuri într-un singur joc și vei fi surprins de cât de mult ajută rezultatul final.

Concluzie

Pariurile live pot fi o parte profitabilă a oricărei strategii de pariuri sportive, dar există capcanele unice care îl pot face un joc oarecum periculos.

Ca întotdeauna, pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a câștiga, faceți-vă cercetările, urmăriți îndeaproape jocul și pariați cu valoarea în minte. Dacă faci aceste trei lucruri, pariuri live sau nu, ai o șansă să ai succes.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
4 ° C
4.6 °
1.6 °
80 %
1.8kmh
67 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...