Autorii spargerii în 11 secunde au alergat cu drujbele prin tot oraşul (video)

0

Administratorii magazinului de scule industriale, care a fost spart în noaptea de marţi spre miercuri în doar 11 secunde, au reuşit să le ofere poliţiştilor mai multe informaţii despre unul din posibilii făptaşi.

Tânărul a fost observat pe camerele de supraveghere ale magazinului în dimineaţa zilei în care a fost dată spargerea, semnalmentele acestuia fiind oferite poliţiştilor de către administratorii magazinului. “În prezent există un cerc de suspecţi şi se desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea autorilor”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Cei trei au fost observaţi pe mai multe camere de supraveghere din oraş alergând cu drujbele în mână în miez de noapte, traversând mai multe străzi din oraş, semn că nu aveau pregătită o maşină pentru a pleca cu marfa furată. Acum poliţiştii sunt pe urmele lor.

Administratorii magazinului de unelte îi avertizează pe doritorii de chilipiruri că drujbele au serii unice, care vor putea fi urmărite în sistemul internaţional de către compania producătoare. “Noi introducem seriile într-o bază de date, care este accesată de către producător, iar în momentul în care un eventual cumpărător ar merge cu acea drujbă la un service sau ar avea orice problemă cu ea, ar apărea numărul de înregistrare în sistem şi ar fi avertizată şi poliţia”, a spus Cristi Zaharie, administratorul magazinului de scule industriale.

Deja ai votat!
se încarcă...