Destin cumplit: tânăr de 28 de ani mort în accidentul din Vrancea

0

Unul din cei doi botoșăneni răniți în accidentul grav din Vrancea de miercuri după-amiază a decedat câteva ore mai târziu în spital.

Este vorba despre tânărul de 28 de ani, aflat pe locul din dreapta al autoutilitarei cu numere de Botoșani care s-a izbit violent într-un utilaj pentru tuns iarba, care mergea pe marginea drumului. Impactul a fost chiar pe partea dreaptă, acolo unde se afla tânărul, acesta rămânând încarcerat în mașină. A fost scos ulterior de pompieri, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme și leziuni.

Băiatul a fost transportat la Urgențe, însă după câteva ore a intrat în stop cardio-respirator din cauza leziunilor suferite si medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Gabriel Feclistov avea 28 de ani şi a avut pare de o viaţă grea încă de la început. Copilul a fost abandonat şi a trăit mai întâi la un asistent maternal, după care a fost dat într-un centu de plasament din judeţ. A urmat, prin forţe proprii şi cursuri universitare, încercând să îşi facă un rost în viaţă. Din păcate, destinul său a fost încheiat mult prea repede, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un utilaj. „Ai avut o viaţă înainte, să îşi faci o familie şi să ai copii minunaţi cum îţi doreai. Din păcate Dumnezeu te-a vrut lângă El pentru că are nevoie de tine acolo Sus. N-am să te uit niciodată, vei fi mereu în sufletul meu”, a fost doar unul din miile de mesaje postate pe o reţea de socializare de un amic de-al său.

Deja ai votat!
se încarcă...