Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe casă

0

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a încercat să îşi repare singur acoperişul casei. Acesta s-a urcat, miercuri la amiază, pe casă, însă, la un moment dat, s-a dezechilibrat, şi a căzut în gol de la o înălţime de peste trei metri. Din nefericire, bărbatul a aterizat pe picioare, iar greutatea corpului s-a lăsat cu totul pe piciorul drept.

Un vecin de-al acestuia l-a urcat în maşina personală şi l-a transportat imediat la Urgenţe, bărbatul agonizând din cauza durerii. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu un mijloc personal de transport, fiind adus de un vecin. După examenul radiologic, acesta a fost diagnosticat cu o fractură cominutivă treimea proximă femur drept, cu deplasare. A fost internat pe secţia de ortopedie şi traumatologie, probabil necesitând o intervenţie chirurgicală”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

Potrivit medicilor, în această perioadă tot mai mulţi botoşăneni ajung la spital din cauza căderilor de la înălţime, majoritatea suferind fracturi grave, în special după căderi din copaci.

+6 -3
se încarcă...