Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe casă

0

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a încercat să îşi repare singur acoperişul casei. Acesta s-a urcat, miercuri la amiază, pe casă, însă, la un moment dat, s-a dezechilibrat, şi a căzut în gol de la o înălţime de peste trei metri. Din nefericire, bărbatul a aterizat pe picioare, iar greutatea corpului s-a lăsat cu totul pe piciorul drept.

Un vecin de-al acestuia l-a urcat în maşina personală şi l-a transportat imediat la Urgenţe, bărbatul agonizând din cauza durerii. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu un mijloc personal de transport, fiind adus de un vecin. După examenul radiologic, acesta a fost diagnosticat cu o fractură cominutivă treimea proximă femur drept, cu deplasare. A fost internat pe secţia de ortopedie şi traumatologie, probabil necesitând o intervenţie chirurgicală”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

Potrivit medicilor, în această perioadă tot mai mulţi botoşăneni ajung la spital din cauza căderilor de la înălţime, majoritatea suferind fracturi grave, în special după căderi din copaci.

Deja ai votat!
se încarcă...