Zeci de pompieri botoșăneni avansați în grad

0

Astăzi, 1 august a.c., 44 ofițeri și subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), au fost avansați în grad , în semn de recunoaștere a muncii depuse. Anual, în prima zi din august, cadrele militare din IJSU, care îndeplinesc condițiile și au împlinit stagiul minim în grad, se înaintează în gradul militar următor, la termen.

Astfel, au fost înaintați în gradul următor, 12 ofițeri și 32 subofițeri, după cum urmează:

– 14 cadre de la reședința inspectoratului;

– 20 cadre de la Detașamentul de Pompieri Botoșani;

– 10 cadre de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

Cu această ocazie, inspectorul șef al IJSU Botoșani le-a transmis celor avansați un mesaj de felicitare și, totodată, le-a cerut să lucreze, în continuare, în echipă, să de-a dovadă de onestitate, modestie și responsabilitate.

„Înaintarea în grad și avansarea în funcție sunt elemente definitorii pentru cariera oricărui militar. Sunt momente de bucurie, de satisfacţie și de recunoaștere a muncii și efortului depus de către fiecare dintre noi. Inspectoratul este puternic atunci când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă şi al respectului faţă de colegii de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect şi recunoaştere a muncii. Faptul că suntem pe locul I în topul încrederii populației nu face altceva decât să ne oblige și să ne responsabilizeze”, le-a transmis colonel dr.ing. Mihail Cristian Amarandei, colegilor.

 

Deja ai votat!
se încarcă...