Soţul şefei CAS are nevoie de plasmă de la pacienţi care au învins Covid

0

Fiica lui Florin Nicolau, inginer în cadrul Nova ApaServ, a făcut un apel la pacienții care s-au vindecat de Covid19. Bărbatul şi soţia lui, economistul Carmen Nicolau, care este directorul Case de Asigurări de Sănătate, au fost diagnosticaţi cu Covid19 în urmă cu o săptămână şi au fost internaţi în spital.

Starea bărbatului s-a agravat și are nevoie urgentă de tratament pentru ca organismul să poată fi ajutat să lupte împotriva virusului.

Fiica celor doi a făcut un apel pe reţelele de socializare pentru botoşănenii care au trecut peste această boală şi ar putea dona plasmă, fiind dovedit faptul că o transfuzie de acest fel ajută foarte mult organismul infectat să elimine noul coronavirus. “Pentru tatăl meu, Nicolau FLorin, avem nevoie de donatori de plasmă 01 pozitiv, care au avut covid, la oricare centru de transfuzii din ţară”, spune tânăra în postarea de pe reţelele de socializare.

Atât botoşănenii, cât şi cei care au trecut prin boală din oricare judeţ, pot dona cu menţiunea de a specifica numele celui care ar trebui să beneficieze de anticorpii salvatori.

Deja ai votat!
se încarcă...