Încep şedinţele publice de ocupare a posturilor didactice vacante

0
Şedinţele publice de repartizare pe posturi se vor desfăşura după alte reguli, astfel că în Aulă nu vor fi primiţi toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, aşa cum s-a întâmplat anul trecut

Candidaţii care au susţinut Concursul naţional de titularizare intră într-o altă etapă cu multe emoţii. În perioada 12 – 14 august, Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează, în Aula Colegiului Naţional „AT Laurian”, şedinţe publice pentru repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă din cadrul acestui concurs.

Mâine, 12 august, începând cu ora 10.00, va avea loc şedinţa de repartizare pe posturi a candidaţilor angajaţi pe durata de viabilitate a postului, care au obţinut minim nota 7 la concursul din acest an.

Şedinţa publică va fi organizată cu respectarea tuturor regulilor impuse de actualul context epidemiologic. La intrarea în Aulă se va face triajul epidemiologic, toate persoanele având obligaţia de a purta mască. Mai mult, participanţii la şedinţă trebuie să respecte indicaţiile făcute de cei implicaţi în organizarea şedinţei.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minim nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minim nota 5 (cinci).

Potrivit datelor centralizate la nivelul IŞJ, pentru noul an de învăţământ sunt 1.494 de posturi vacante, dintre care doar 40 titularizabile (cu o viabilitate mai mare de patru ani).

Deja ai votat!
se încarcă...