miercuri, martie 22, 2023
AcasăLocalNumăr constant de slujbe disponibile (lista locurilor de muncă)

Număr constant de slujbe disponibile (lista locurilor de muncă)

Cei aflați în căutarea unei slujbe au parte de o ofertă variată de locuri de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani a listat de la angajatori 827 de posturi. Sunt 25 de posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști, ingineri, juriști. 802 slujbe sunt pentru absolvenți de studii medii.

Se caută economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii de stat sau private. Cei mai căutaţi pe piața muncii sunt inginerii. Este nevoie de agronomi, constructori, mecanici sau textiliști. De asemenea se mai caută juriști sau laboranți.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. Sunt scoase, însă, la concurs şi posturi de diferite tipuri de tehnicieni, pornind de la cei dentari, până al cei în construcții, agenţi de vânzări sau reprezentanți comerciale, asistenți medicali, laboranți, recepționeri, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, pizzari sau agenţi de pază.

De asemenea, sunt posturi şi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

În funcție de domeniile de activitate, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 514. Urmează industria ușoară cu 124 de locuri de muncă, alimentație cu 48 slujbe, în timp ce restul domeniilor activității economice totalizează 141 oferte de slujbă.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
8.1 ° C
10.6 °
7.2 °
90 %
0.5kmh
100 %
mie
13 °
joi
17 °
vin
20 °
sâm
20 °
Dum
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Decât să se curenteze elevii la priză, mai bine se usucă pe mâini natural, că deja e primăvară.  

EDITORIAL

E din ce în ce mai greu de trăit în țara asta, dar, așa cum era de așteptat, nu pentru toată lumea. E ca...

EPIGRAMA ZILEI

Când zbori prea jos cu-a ta mașină Eu doar atât îți spun: Din sens opus poate să vină Un alt nebun... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...