Număr constant de slujbe disponibile (lista locurilor de muncă)

0

Cei aflați în căutarea unei slujbe au parte de o ofertă variată de locuri de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani a listat de la angajatori 827 de posturi. Sunt 25 de posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști, ingineri, juriști. 802 slujbe sunt pentru absolvenți de studii medii.

Se caută economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii de stat sau private. Cei mai căutaţi pe piața muncii sunt inginerii. Este nevoie de agronomi, constructori, mecanici sau textiliști. De asemenea se mai caută juriști sau laboranți.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. Sunt scoase, însă, la concurs şi posturi de diferite tipuri de tehnicieni, pornind de la cei dentari, până al cei în construcții, agenţi de vânzări sau reprezentanți comerciale, asistenți medicali, laboranți, recepționeri, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, pizzari sau agenţi de pază.

De asemenea, sunt posturi şi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

În funcție de domeniile de activitate, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 514. Urmează industria ușoară cu 124 de locuri de muncă, alimentație cu 48 slujbe, în timp ce restul domeniilor activității economice totalizează 141 oferte de slujbă.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!
se încarcă...