Patru răniţi după un accident grav în Tudora

0

Doi minori şi doi adulţi au ajuns la spital după un accident grav care a avut loc în judeţ.

Incidentul a avut loc pe drumul ce traversează localitatea Tudora, după un impact violent între două maşini. Un autoturism Volkswagen Scirocco, condus de un bărbat de 26 de ani a încercat să vireze stânga, pe un drum secundar. În acel moment, un autoturism marca BMW, care circula în spate, s-a angajat în depăşirea acestuia. Impactul a fost unul violent, ambele maşini suferind avarii considerabile.

Din fiecare maşină câte doi răniţi au ajuns cu ambulanţele la spital, doi minori din Volkswagen şi doi adulţi din BMW. „Două dintre victime au fost minori, cu vârste de 11 şi 17 ani. Victima de 17 ani a suferit un traumatism de antebraţ stâng, plăgi escoriate la nivelul feţei. Victima de 11 ani prezenta un traumatism toracic. Au fost transportate la urgenţe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani. Cei doi adulţi au suferit şi ei mai mult contuzii, starea lor fiind, însă, una stabilă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!