Botoșănean prins cu peste o sută de kilograme de trufe

0

Poliţiştii Biroului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 31 ani, din judeţul Botoşani, care transporta peste 130 de kg trufe, fără documente. Cazul a fost descoperit vineri seară, după ce poliţiştii au oprit pentru control un autobuz condus de botoșănean, care circula pe strada Micov din Bacău.

„Cu ocazia verificărilor specifice, s-a constatat prezenţa, în portbagajul destinat depozitării de colete, a 5 saci în care era transportată marfă pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta aviz de însoţire sau alte documente care să justifice activitatea de transport. În urma verificărilor suplimentare, a rezultat că marfa transportată reprezenta cantitatea de aproximativ 130 kg de trufe”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău.

Ulterior, poliţiştii au sesizat Direcţia Silvică Bacău, reprezentanţii acesteia cântărind cantitatea totală de 139,2 kg trufe, în valoare de aproximativ 18.000 de lei. Botoșăneanul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de trufe a fost confiscată şi predată Direcţiei Silvice Bacău.

Deja ai votat!
se încarcă...