joi, iunie 8, 2023
AcasăLocalBărbat tăiat grav cu flexul (video)

Bărbat tăiat grav cu flexul (video)

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza braţul. Bărbatul de 50 de ani, din satul Burleşti, comuna Unţeni, s-a apucat de făcut treabă duminică dimineaţă, în gospodărie, după ce a băut şi câteva păhărele de alcool. La un moment dat, acesta manevra un flex cu care tăia scânduri pentru acoperişul unei anexe din gospodărie.

Într-o clipă de neatenţie a scăpat unealta, tăindu-se puternic la antebraţul stâng. Acesta era împreună cu un vecin, care a sunat imediat la 112 şi l-a urcat pe bărbat în maşină. Cei doi au pornit spre Botoșani, în întâmpinarea lor fiind trimisă o ambulanţă SMURD. Cel rănit pierdea mult sânge, iar în scurt timp a ajuns în grija cadrelor medicale. „La locul solicitării am găsit un pacient prezentând o plagă tăiată profundă la nivelul membrului superior stând, cu posibilă interesare de pachet vasculo-nervos. A fost transportat la Urgenţe pentru a fi supus unui examen de specialitate şi pentru a se decide protocolul terapeutic”, a precizat un asistent din cadrul SMURD.

Tot mai multe cazuri de acest fel

În ultima perioadă, mai mulți botoșăneni au ajuns la spital după ce s-au tăiat cu flexul, rănile suferite fiind destul de grave, mai ales în zona membrelor.

 

Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza piciorul. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul tăia o bucată de scândură în curtea casei sale cu un flex. La un moment dat, însă, într-o clipă de neatenţie a scăpat unealta, tăindu-se la piciorul drept.

Speriat, tânărul a sunat speriat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la locuinţa acestuia. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. „La locul solicitării am găsit un pacient prezentând o plagă tăiată la gamba dreaptă şi posibil fractură. A fost transportat la Urgenţe pentru a fi supus unui examen radiologic”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului de Ambulanţă. Ulterior, bărbatul a fost internat pe secţia de ortopedie.

Incident similar după doar câteva zile

După doar câteva zile, un bărbat de 52 de ani din Orăşeni a ajuns la spital după ce şi-a scăpat flexul peste mână. Acesta se afla în propria curte, miercuri seară, şi încerca să taie o bucată de fier.

Flexul i-a alunecat, însă, din mâna dreapta, iar lama circulară s-a oprit în mâna stângă. Bărbatul a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, după ce a fost stabilizat la faţa locului. „Pacientul a fost diagnosticat cu o plagă tăiată treime inferioară antebraţ stâng şi o plagă tăiată la nivelul pumnului stâng. Au fost toaletate şi suturate, după care pacientul direcţionat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Potrivit cadrelor medicale, din fericire, niciunul dintre cei doi bărbaţi nu va rămâne invalid în urma acestor accidente.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.3 ° C
21.6 °
18.3 °
52 %
2.8kmh
55 %
joi
17 °
vin
25 °
sâm
27 °
Dum
22 °
lun
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Important e că avem internet de viteză. Și e și ușor de reparat.

EDITORIAL

Luna în curs a debutat cu vești ce se vor mai degrabă corecte decât bune. Pentru că nu e nimic bun în faptul că...

EPIGRAMA ZILEI

Când despre-a lui iubită a aflat Că a umblat hai-hui și s-a … umflat, S-a supărat un pic și-a făcut bot Dar oful i-a trecut imediat După ce...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...