Bărbat tăiat grav cu flexul (video)

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza braţul. Bărbatul de 50 de ani, din satul Burleşti, comuna Unţeni, s-a apucat de făcut treabă duminică dimineaţă, în gospodărie, după ce a băut şi câteva păhărele de alcool. La un moment dat, acesta manevra un flex cu care tăia scânduri pentru acoperişul unei anexe din gospodărie.

Într-o clipă de neatenţie a scăpat unealta, tăindu-se puternic la antebraţul stâng. Acesta era împreună cu un vecin, care a sunat imediat la 112 şi l-a urcat pe bărbat în maşină. Cei doi au pornit spre Botoșani, în întâmpinarea lor fiind trimisă o ambulanţă SMURD. Cel rănit pierdea mult sânge, iar în scurt timp a ajuns în grija cadrelor medicale. „La locul solicitării am găsit un pacient prezentând o plagă tăiată profundă la nivelul membrului superior stând, cu posibilă interesare de pachet vasculo-nervos. A fost transportat la Urgenţe pentru a fi supus unui examen de specialitate şi pentru a se decide protocolul terapeutic”, a precizat un asistent din cadrul SMURD.

Tot mai multe cazuri de acest fel

În ultima perioadă, mai mulți botoșăneni au ajuns la spital după ce s-au tăiat cu flexul, rănile suferite fiind destul de grave, mai ales în zona membrelor.

 

Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza piciorul. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul tăia o bucată de scândură în curtea casei sale cu un flex. La un moment dat, însă, într-o clipă de neatenţie a scăpat unealta, tăindu-se la piciorul drept.

Speriat, tânărul a sunat speriat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la locuinţa acestuia. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. „La locul solicitării am găsit un pacient prezentând o plagă tăiată la gamba dreaptă şi posibil fractură. A fost transportat la Urgenţe pentru a fi supus unui examen radiologic”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului de Ambulanţă. Ulterior, bărbatul a fost internat pe secţia de ortopedie.

Incident similar după doar câteva zile

După doar câteva zile, un bărbat de 52 de ani din Orăşeni a ajuns la spital după ce şi-a scăpat flexul peste mână. Acesta se afla în propria curte, miercuri seară, şi încerca să taie o bucată de fier.

Flexul i-a alunecat, însă, din mâna dreapta, iar lama circulară s-a oprit în mâna stângă. Bărbatul a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, după ce a fost stabilizat la faţa locului. „Pacientul a fost diagnosticat cu o plagă tăiată treime inferioară antebraţ stâng şi o plagă tăiată la nivelul pumnului stâng. Au fost toaletate şi suturate, după care pacientul direcţionat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Potrivit cadrelor medicale, din fericire, niciunul dintre cei doi bărbaţi nu va rămâne invalid în urma acestor accidente.

Deja ai votat!