Zeci de rable vor fi ridicate de pe domeniul public

0

Echipele Eltrans, cu sprijinul Poliției Locale, au reînceput activitatea de ridicare a mașinilor abandonate în municipiul Botoșani, a anunţat primarul Cătălin Flutur. Potrivit edilului, conform regulamentului de desfășurare a acestei activități, au fost parcurse etapele necesare în vederea ridicării a încă 40 de autovehicule, pentru care au fost emise, în termenele prevăzute, somații.

Vinerea trecută au fost programate pentru ridicare patru astfel de autovehicule. „Până la această dată, 31 de mașini abandonate pe străzile orașului au fost preluate de Eltrans, dintr-un total de 105 identificate ca fiind abandonate de proprietarii lor legali și alte 47 care nu au proprietari cunoscuți. Ridicarea autovehiculelor abandonate pe străzile botoșănene va continua în zilele următoare, până la epuizarea lotului de 40 de mașini pentru care s-au parcurs toți pașii legali”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Câţiva botoşăneni i-au transmis edilului că sunt multe maşini abandonate, zonele indicate fiind în jurul Stadionului Municipal, în spatele Teatrului „Mihai Eminescu”, strada Primăverii, Piaţa 1 Decembrie.

Victor Ivănescu, directorul Eltrans, a precizat că echipele societăţii acţionează la comanda reprezentanţilor Poliţiei Locale, la finalul unei proceduri care este derulată de către Poliţia Locală, în colaborare cu funcţionarii Compartimentului Transporturi din cadrul Primăriei Botoşani. Maşinile ridicate de pe domeniul public sunt parcate lângă sediul Eltrans. Când se încheie procedura prin care aceste maşini trec în proprietatea municipiului, autovehiculele sunt predate la firmele care se ocupă cu valorificarea deşeurilor”, a mai spus Victor Ivănescu.

Deja ai votat!
se încarcă...