Cinematograful din mall încă nu s-a deschis

Deși Hotărârea de Guvern și cea a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) dau posibilitatea redeschiderii cinematografelor, cel din mall a rămas închis.

De pe 1 septembrie, activitățile instituțiilor muzeale, a bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție film și audiovizual, a instituțiilor de spectacole și/sau concerte, școlilor populare, de artă și meserii, precum și evenimente culturale în aer liber se pot desfășura dacă respectă legislația specifică în vigoare. „În aceste condiții, organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județul Botoșani este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 locuitori”, se arată în comunicatul CJSU.

Cu toate acestea, sălile Ciné Globe au rămas închise, în hol fiind prezenți doar persoane care aveau de rezolvat probleme la Serviciul de Evidență a Populației din apropiere.

Pe site-ul Ciné Globe apare doar anunțul „#StămAcasă ca să fie totul bine!” fără a fi făcut public un eventual program.

Deja ai votat!