Lacrimi şi durere lăsate în urmă de copilul mort la Cristeşti (video)

O curiozitate copilărească i-a fost fatală. Copilul care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului ce a avut loc sâmbătă seara la Cristeşti s-a urcat în autoturism cu doar câteva sute de metri mai înainte de locul fatidic. Băiatul, în vârstă de 14 ani, a urcat în maşina decapotabilă condusă de verişoara lui. Totul dintr-o curiozitate copilărească, iar după câteva minute, autoturismul s-a răsturnat, capul micuţului fiind strivit sub caroserie.

Acum, toată comunitatea din Cristeşti este alături de familia copilului şi deplânge moartea micuţului.

Între timp, locul accidentului s-a transformat într-un altar cu lumânări. Acolo a fost pus şi un banner cu un mesaj de la prietenii copilului: „Dragă Ştefi. Tu ai fost persoana care ne aducea zâmbetul pe buze. Odată cu plecare ta ne-ai lăsat un gol în suflet, pe care nu îl vom umple niciodată. Eşti şi vei fi mereu în inimile noastre”, au scris mai mulţi prieteni pe locul cumplitului accident.

Evenimentul rutier s-a petrecut în centrul localităţii Cristeşti. Un Peugeot 206, condus de o tânără de 22 de ani, rula cu viteză pe un drum neasfaltat din localitate. În maşină se mai aflau trei minori, doi băieţi, verişori ai şoferiţei, în vârstă de 14 şi respectiv 16 ani şi o fata de 16 ani.

La un moment dat tânăra de la volan a pierdut controlul maşinii, iar autoturismul s-a dat de mai multe ori peste cap, după care a aterizat pe cupolă.

În urma accidentului toţi cei patru ocupanţi ai maşinii au fost răniţi, însă, băiatul de 14 ani a suferit răni mai grave.

Deja ai votat!