Maşină cu nuntaşi răsturnată în şanţ

Şase persoane au trecut prin momente de panică, iar două autoturisme BMW au fost serios avariate după două accidente rutiere. Din fericire, evenimentele s-au soldat doar cu pagube, niciunul dintre cei implicaţi neavând nevoie de spitalizare. Ca o coincidenţă stranie, în ambele cazuri au fost implicate autoturisme marca BMW.

În prima situaţie a fost vorba despre trei tineri care mergeau, duminică, la o nuntă. Aceştia se aflau într-un BMW care se deplasa pe drumul ce leagă Răchiţi de Costeşti, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei prea mari. Maşina a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, pe contrasens, cu roţile în sus.

Din fericire, cei trei au reuşit să iasă singuri din maşină. În urma unui apel la 112, la faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă, după ce au primit îngrijii medicale, aceştia au refuzat transportul la spital. „Cei trei prezentau escoriaţii. Niciunul nu avea răni serioase”, a precizat un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

BMW în şanţ din cauza vitezei

La nici 24 de ore distanţă, un alt accident soldat cu avarierea gravă a unui autoturism a avut loc, pe drumul european 58, în comuna Copălău. Un BMW a ajuns într-un canal situat pe marginea tronsonului, însă, cei doi pasageri au scăpat fără leziuni.

Potrivit anchetatorilor, un şofer în vârstă de 21 de ani, mergea dinspre Botoșani înspre Iași, iar într-o curba la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul volanului, a ieşit în decor şi s-a oprit în șanțul de pe partea dreaptă a drumului.

În mașină se afla și un adolescent în vârstă de 16 ani.

Niciuna dintre persoane nu a fost, însă, rănită. Polițiștii direcționați la fața locului l-au verificat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 580 de lei, pentru neadaptarea vitezei.

Deja ai votat!