Comunicat PNL – Cătălin Mugurel Flutur: FACEM CE TREBUIE!

0

Duminică votăm pentru binele nostru, al celor dragi nouă, pentru municipiul Botoșani!

Știu că ai înțeles că Botoșaniul și botoșănenii nu mai au nevoie de experimente eșuate, precum cel dintre 2012 și 2016, din mandatul de tristă amintire Portariuc-Andrei.

Știu că ai înțeles că mersul nostru înainte și dezvoltarea orașului sunt esențiale pentru viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri.

Știu că ai înțeles că binele nu îți poate veni de la cei care eliberează infractori periculoși în stradă, de la cei care urăsc diaspora, adică pe rudele și prietenii noștri care trudesc în străinătate, de la cei care sunt incapabili să facă vreo investiție, fiind caracterizați de un celebru “nimic”, de la cei care mint precum respiră, de la cei care jignesc și calomniază, semănând ură în întreaga societate, de la politicieni demagogi și populiști, pentru care nu contează decât să își asigure venituri personale cât mai mari din bani publici, păcălind oamenii cu vorbe meșteșugite.

Dar mai știu și că, dacă tu, cel care ai înțeles toate aceste lucruri, vei lipsi duminică de la vot, atunci simplul fapt că ai înțeles nu va ajuta la nimic! Vor decide viitorul tău și al celor dragi ție alții, adică exact aceia care nu au înțeles nimic și care s-au lăsat păcăliți de vorbele goale ale politrucilor lipsiți de sentimente, cărora de fapt nu le pasă decât de ei.

Nu lăsa să se întâmple asta!

Vino la vot! Chiar dacă, poate, vremea va fi urâtă, chiar dacă, poate, coada va fi lungă și va trebui să aștepți câteva minute! Câteva minute sacrificate, patru ani câștigați! Vino la vot!

Dragii mei,

Duminică, pe 27 septembrie, FACEM CE TREBUIE!

Primarul tău,
Cătălin Mugurel Flutur

Deja ai votat!
se încarcă...