miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocal BTTânăr aproape omorât de propriul cal

Tânăr aproape omorât de propriul cal

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost la un pas de a avea parte de o moarte îngrozitoare. Acesta a fost găsit pe câmp, după aproape o zi de agonie, şi a fost trimis cu ambulanţa la Iaşi.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Totul s-a petrecut pe un câmp din apropiere de Dorohoi. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, se afla cu căruţa pe câmp, pentru a aduna fân. La un moment dat, însă, calul, care era legat la căruţă, l-a lovit pe acesta cu copita în cap. Bărbatul a căzut, inconştient, şi a rămas aşa ore bune.

Ulterior, acesta a început să îşi revină, însă nu era capabil să se ridice pentru a cere ajutor. Din acest motiv, bărbatul a rămas peste noapte pe câmp, abia spre dimineaţă, familia acestuia plecând în căutarea lui, îngrijorată că nu mai venise acasă. Tânărul a fost găsit într-o baltă de sânge, oamenii apelând imediat serviciul 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a preluat pe acesta şi l-a transportat la Spitalul Dorohoi.

După ce a fost supus mai multor examinări, medicii au decis direcţionarea lui la Iaşi, din cauza traumatismelor craniene grave. „Pacientul prezenta un traumatism cranian sever, cu hemoragie. A fost preluat în stare comatoasă şi transportat la Clinica de Neurochirurgie Iaşi”, a spus medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
38.9 ° C
38.9 °
32.6 °
37 %
3.6kmh
15 %
mie
35 °
joi
32 °
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...