Tânăr aproape omorât de propriul cal

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost la un pas de a avea parte de o moarte îngrozitoare. Acesta a fost găsit pe câmp, după aproape o zi de agonie, şi a fost trimis cu ambulanţa la Iaşi.

Totul s-a petrecut pe un câmp din apropiere de Dorohoi. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, se afla cu căruţa pe câmp, pentru a aduna fân. La un moment dat, însă, calul, care era legat la căruţă, l-a lovit pe acesta cu copita în cap. Bărbatul a căzut, inconştient, şi a rămas aşa ore bune.

Ulterior, acesta a început să îşi revină, însă nu era capabil să se ridice pentru a cere ajutor. Din acest motiv, bărbatul a rămas peste noapte pe câmp, abia spre dimineaţă, familia acestuia plecând în căutarea lui, îngrijorată că nu mai venise acasă. Tânărul a fost găsit într-o baltă de sânge, oamenii apelând imediat serviciul 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a preluat pe acesta şi l-a transportat la Spitalul Dorohoi.

După ce a fost supus mai multor examinări, medicii au decis direcţionarea lui la Iaşi, din cauza traumatismelor craniene grave. „Pacientul prezenta un traumatism cranian sever, cu hemoragie. A fost preluat în stare comatoasă şi transportat la Clinica de Neurochirurgie Iaşi”, a spus medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!