BMW făcut praf de un tânăr de 19 ani

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost serios avariată în dreptul localităţii Dealu Mare. Originar din comuna Dângeni, acesta se deplasa cu autoturismul marca BMW pe DN 29 D, dinspre Ştefăneşti spre Botoşani. Din cauza ploii, carosabilul a fost acoperit de o peliculă de apă.

Pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil umed şi a lipsei de experienţă, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. În acel moment, BMW-ul a lovit balustrada metalică de pe marginea drumului, după care a fost aruncat înapoi pe şosea. Autoturismul scăpat de sub control a ricoşat într-un camion, care se deplasa regulamentar din sens opus.

La faţa locului au ajuns două ambulanţe, care au acordat îngrijiri medicale celor doi şoferi. Ulterior, tânărul de 19 ani a fost transportat la urgenţe cu mai multe trumatisme. „Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatl fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Autoturismul condus de acesta a fost avariat aproape în totalitate.

Foto: Radar Botosani

Deja ai votat!