Tânăr arestat după ce a încălcat controlul judiciar

0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri au reușit identificarea unui bărbat de 27 de ani din municipiul Botoșani, față de care s-a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arestare preventivă, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

El este cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt comise atât pe raza municipiului Botoșani, cât și pe raza municipiului Iași. „Din activitățile desfășurate de către polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul a încălcat cu rea credință două dintre obligațiile impuse de organul judiciar prin instituirea măsurii preventive a controlului judiciar, respectiv nu a informat organul de urmărire penală cu privire la schimbarea locuinței și nu s-a prezentat la sediul IPJ Botoșani, conform programului de supraveghere”, a precizat Delia Nenișcu, reprezentanta IPJ Botoșani.

Astfel, a fost înștiințată instanța de judecată care a dipus înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

+6 -0
se încarcă...