880 de slujbe diponibile prin AJOFM (lista locurilor de muncă)

Oferta de locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani este una destul de mare. Chiar dacă este debutul lunii octombrie, angajatorii au listat 880 locuri de muncă. Printre acestea 26 sunt posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști și ingineri, în special, dar și posturi pentru absolvenți de studii medii, 854 slujbe.

Nova Apaserv caută un șef de secție pentru Dorohoi, cu un salariu de 3.400 de lei, și un chimist șef de laborator cu un salariu cu 2.700 de lei.

De asemenea sunt oferte pentru economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii private. Inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de proiectanți, constructori, mecanici sau textiliști, proiectanți.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. S găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Per total, indiferent de nivelul de pregătire, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 551. Urmează industria ușoară cu 93 de locuri de muncă. 236 dintre ofertele de locuri de muncă acoperă celelalte domenii de activitate.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!