duminică, februarie 25, 2024
AcasăLocal BT880 de slujbe diponibile prin AJOFM (lista locurilor de muncă)

880 de slujbe diponibile prin AJOFM (lista locurilor de muncă)

Oferta de locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani este una destul de mare. Chiar dacă este debutul lunii octombrie, angajatorii au listat 880 locuri de muncă. Printre acestea 26 sunt posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști și ingineri, în special, dar și posturi pentru absolvenți de studii medii, 854 slujbe.

Nova Apaserv caută un șef de secție pentru Dorohoi, cu un salariu de 3.400 de lei, și un chimist șef de laborator cu un salariu cu 2.700 de lei.

De asemenea sunt oferte pentru economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii private. Inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de proiectanți, constructori, mecanici sau textiliști, proiectanți.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. S găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Per total, indiferent de nivelul de pregătire, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 551. Urmează industria ușoară cu 93 de locuri de muncă. 236 dintre ofertele de locuri de muncă acoperă celelalte domenii de activitate.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Botoșani, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
11.5 °
8.8 °
93 %
0.9kmh
100 %
lun
15 °
mar
12 °
mie
12 °
joi
12 °
vin
6 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Bine că mai avem şi patrioţi pe două roţi. Care mai sunt şi ecologişti pe deasupra.

EDITORIAL

Așa cum era de așteptat, anul 2024 e din ce în ce mai interesant, mai ales pentru trăitorii din spațiul mioritic. E interesant și...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală… Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...