Doi inspectori şcolari au fost confirmaţi cu Covid 19. Progamul Inspectoratului Şcolar a fost modificat

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat că programul instituţiei se modifică, după ce doi inspectori şcolari au fost confirmaţi cu Covid 19.

Având în vedere recomandările Direcției de Sănătate Publică Botoșani cu privire la dispunerea unor măsuri de reorganizare a activității în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, în perioada 20 – 30 octombrie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației epidemiologice, activitatea cu publicul a Inspectoratului Școlar Județean se va desfășura zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS CoV 2.

Programul de audiențe al inspectorului școlar general și al inspectorilor școlari generali adjuncți se suspendă până la data de 30 octombrie 2020, cu posibilitatea de prelungire, dacă situația o va impune.

Conducerea IŞJ a mai anunţat că, în perioada 20 – 30 octombrie 2020, petițiile/sesizările/solicitările venite din partea persoanelor fizice/juridice vor fi transmise către IŞJ prin poșta electronică, office.isjbt@gmail.com, sau la numărul de fax 0231.584052.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, funcționează linia telefonică TELVERDE 0800816231, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 16:00, prin care pot fi solicitate informații cu privire la activitatea elevilor şi preşcolarilor din sistemul de educaţie de la nivelul judeţului Botoşani sau pot fi transmise sesizări.

Deja ai votat!