marți, februarie 27, 2024
AcasăLocal BTDoi inspectori şcolari au fost confirmaţi cu Covid 19. Progamul Inspectoratului Şcolar...

Doi inspectori şcolari au fost confirmaţi cu Covid 19. Progamul Inspectoratului Şcolar a fost modificat

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat că programul instituţiei se modifică, după ce doi inspectori şcolari au fost confirmaţi cu Covid 19.

Având în vedere recomandările Direcției de Sănătate Publică Botoșani cu privire la dispunerea unor măsuri de reorganizare a activității în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, în perioada 20 – 30 octombrie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației epidemiologice, activitatea cu publicul a Inspectoratului Școlar Județean se va desfășura zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS CoV 2.

Programul de audiențe al inspectorului școlar general și al inspectorilor școlari generali adjuncți se suspendă până la data de 30 octombrie 2020, cu posibilitatea de prelungire, dacă situația o va impune.

Conducerea IŞJ a mai anunţat că, în perioada 20 – 30 octombrie 2020, petițiile/sesizările/solicitările venite din partea persoanelor fizice/juridice vor fi transmise către IŞJ prin poșta electronică, office.isjbt@gmail.com, sau la numărul de fax 0231.584052.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, funcționează linia telefonică TELVERDE 0800816231, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 16:00, prin care pot fi solicitate informații cu privire la activitatea elevilor şi preşcolarilor din sistemul de educaţie de la nivelul judeţului Botoşani sau pot fi transmise sesizări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Botoșani, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.8 °
9.4 °
58 %
4.5kmh
99 %
mar
13 °
mie
13 °
joi
13 °
vin
14 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când nu te ajută foarte mult caii de sub capotă mai pui măcar nişte aripi pe spate.

EDITORIAL

Stă în ADN-ul românului să se considere mai deștept decât este cazul. Cel mai adesea preferă să vorbească despre sine la persoana a treia...

EPIGRAMA ZILEI

Dotați cu un har divin, Ei la bară, fac minuni. Nu transformă apa-n vin Ci adevăru-n minciuni!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...