Şedinţă de CL la finalul mandatului

Pe 26 octombrie, consilierii municipali botoşăneni vor avea ultima şedinţă din mandatul 2016 – 2020. Cum deliberativul local desemnat prin vot, la alegerile locale din 27 septembrie, încă nu a fost învestit, primarul Cătălin Flutur a convocat încă o şedinţă a actualului Consiliu Municipal.

Şedinţa este importantă, dat fiind faptul că vor fi dezbătute câteva proiecte de interes pentru botoşăneni. Astfel, un prim proiect vizează rectificarea bugetului local, care va fi urmat de cel de aprobare a execuţiei bugetului local (modul în care au fost cheltuiţi banii municipalităţii – n.r.) la data de 30 septembrie 2020.

Aleşii locali vor dezbate şi proiectul privind indicatorii tehnico economici pentru reabilitarea Colegiului Naţional “AT Laurian” – corpul A, imobil monument istoric.

Un alt proiect adus în atenţia consilierilor municipali este cel de realizare a unei creşe municipale în cartierul ANL Cişmea.

Această creşă va fi construită cu fonduri europene. Investiţia va presupune un efort financiar de 665.520 de euro, bani europeni atrași printr-un proiect inițiat și promovat în actualul mandat al primarului Cătălin Flutur. Creșa va fi ridicată lângă grădiniţa din ANL Cişmea, suprafața construită fiind de 822 de metri pătraţi.

 

 

Deja ai votat!