Daniel Câșlariu le-a trasat obiective noilor consilieri județeni (video)

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani a fost singurul invitat de la ședința de constituire a noului Consiliu Județean (CJ) care a luat cuvântul. Discursul său, pe lângă felicitările adresate noilor aleși, a subliniat așteptările pe care majoritatea botoșănenilor le au de la noul legislativ județean. El a făcut aluzie la faptul că fostul preşedinte al CJ, Costică Macaleți, nu și-a făcut datoria în cei patru ani de mandat pe care i-a încheiat astăzi.

„Sunt foarte mulți oameni în județ, credeți-mă, că am ajuns și le-am văzut necazurile”

„Nu știu dacă sunt chiar în măsură să fiu aici… Vin în fața voastră, oameni buni, să vă rog, să vă faceți munca cum nu și-a făcut altcineva niciodată. Să rămâneți în istoria Botoșaniului. Să implementați acel drum strategic, care este marea mea problemă, pentru că au trecut ani de zile și nu s-a făcut nimic. Vă rog din suflet, prima voastră grijă să fie acest proiect, să îl duceți la bun sfârșit. Să vă îndreptați atenția către partea socială, către acei oameni care sunt uitați de toți. Sunt foarte mulți oameni în județ, credeți-mă, că am ajuns și le-am văzut necazurile și am văzut că mulți primari nu și-au făcut treaba”, a declarat Câșlariu.

El a subliniat că-și dorește să nu mai fie nevoit să ia parte la ședințele CJ pentru a le arăta aleșilor realitatea din județ pe care în mandatul trecut s-au făcut că nu o văd.

„Vreau la sfârșitul mandatului dumneavoastră să vă felicit pentru ce ați făcut pentru județul nostru… Vreau că voi să fiți eroii noștri, de aceea v-am acordat votul nostru de încredere. Vreau, doamna președinte, să vă ocupați, cum ați spus, de sănătate, să nu mai iasă medicii și asistenții să roage ONG-urile și patronatele să ajute. Este de datoria dumneavoastră să interveniți… Îmi doresc să găsesc colaborare cu voi. După cum bine știți, pe mine nu mă interesează partidul, ci omul”, a mai spus reprezentantul societății civice, care, la final a fost aplaudat de întreaga asistență.

Deja ai votat!