duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal BTDaniel Câșlariu le-a trasat obiective noilor consilieri județeni (video)

Daniel Câșlariu le-a trasat obiective noilor consilieri județeni (video)

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani a fost singurul invitat de la ședința de constituire a noului Consiliu Județean (CJ) care a luat cuvântul. Discursul său, pe lângă felicitările adresate noilor aleși, a subliniat așteptările pe care majoritatea botoșănenilor le au de la noul legislativ județean. El a făcut aluzie la faptul că fostul preşedinte al CJ, Costică Macaleți, nu și-a făcut datoria în cei patru ani de mandat pe care i-a încheiat astăzi.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Sunt foarte mulți oameni în județ, credeți-mă, că am ajuns și le-am văzut necazurile”

„Nu știu dacă sunt chiar în măsură să fiu aici… Vin în fața voastră, oameni buni, să vă rog, să vă faceți munca cum nu și-a făcut altcineva niciodată. Să rămâneți în istoria Botoșaniului. Să implementați acel drum strategic, care este marea mea problemă, pentru că au trecut ani de zile și nu s-a făcut nimic. Vă rog din suflet, prima voastră grijă să fie acest proiect, să îl duceți la bun sfârșit. Să vă îndreptați atenția către partea socială, către acei oameni care sunt uitați de toți. Sunt foarte mulți oameni în județ, credeți-mă, că am ajuns și le-am văzut necazurile și am văzut că mulți primari nu și-au făcut treaba”, a declarat Câșlariu.

El a subliniat că-și dorește să nu mai fie nevoit să ia parte la ședințele CJ pentru a le arăta aleșilor realitatea din județ pe care în mandatul trecut s-au făcut că nu o văd.

„Vreau la sfârșitul mandatului dumneavoastră să vă felicit pentru ce ați făcut pentru județul nostru… Vreau că voi să fiți eroii noștri, de aceea v-am acordat votul nostru de încredere. Vreau, doamna președinte, să vă ocupați, cum ați spus, de sănătate, să nu mai iasă medicii și asistenții să roage ONG-urile și patronatele să ajute. Este de datoria dumneavoastră să interveniți… Îmi doresc să găsesc colaborare cu voi. După cum bine știți, pe mine nu mă interesează partidul, ci omul”, a mai spus reprezentantul societății civice, care, la final a fost aplaudat de întreaga asistență.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...