marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTBotoşănean mort la locul de muncă sub ochii fiului

Botoşănean mort la locul de muncă sub ochii fiului

Angajaţii unei firme din Zona Industrială au avut parte de o scenă cumplită, chiar în timpul serviciului. Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, şi-a pierdut viaţa chiar în timpul muncii. Scena şocantă s-a petrecut chiar sub ochii fiului său, care lucrează şi el la aceeaşi companie.

Botoşăneanul lucra ca lăcătuş mecanic, iar ieri dimineaţă, după ce a mâncat a simţit că ceva nu era în regulă. Acesta i-a spus fiului său că se simte rău, dar credea că era vorba de mâncare pe care o servise. La un moment dat, cei doi au decis să meargă până la vestiar, însă, după câteva minute, tatăl s-a prăbuşit din picioare. Alarmat, fiul a apelat imediat serviciul 112 şi i-a alertat şi pe colegii de muncă. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

„Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare, care au continuat timp de câteva zeci de minute. Din păcate, nu s-a reuşit restabilirea unui ritm cardiac şi a fost constatat decesul la faţa locului”, a precizat un cadru medical de la SJA.

Potrivit colegilor şi familiei, bărbatul nu suferea de nici o altă afecţiune cronică cunoscută. Ulterior, cadrele medicale au anunţat şi poliţia, un echipaj sosind la faţa locului pentru a începe o anchetă pentru moarte suspectă.

Compania din Zona Industrială oferă servicii complete în producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, pieselor turnate sau prelucrate.

Caz similar la o fabrică de confecţii

Tragedia de ieri vine după ce, la începutul lunii, o femeie din Botoşani, în vârstă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa tot în timpul serviciului. Aceasta era angajată a unei firme de confecţii din municipiu şi a fost găsită fără suflare în baia unităţii.

Descoperirea a fost făcută chiar de o colegă a femeii, care a realizat că aceasta lipsea de mai mult timp de la locul de muncă şi a mers la baie să verifice dacă era în regulă. În momentul în care a încercat să intre în baie, aceasta a realizat că uşa era blocată pe dinăuntru de corpul colegei sale, prăbuşit lângă uşă.

Speriată, femeia a anunţat mai mulţi colegi şi unul dintre şefi, aceştia apelând serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD. Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, femeia fiind în stop cardiorespirator. Din păcate, însă, femeia nu a mai putut fi salvată, cadrele medicale declarând decesul la faţa locului.

Ulterior, un echipaj de poliţie a sosit la societatea de confecţii, fiind începută o anchetă pentru moarte suspectă.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...