Botoşănean mort la locul de muncă sub ochii fiului

0

Angajaţii unei firme din Zona Industrială au avut parte de o scenă cumplită, chiar în timpul serviciului. Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, şi-a pierdut viaţa chiar în timpul muncii. Scena şocantă s-a petrecut chiar sub ochii fiului său, care lucrează şi el la aceeaşi companie.

Botoşăneanul lucra ca lăcătuş mecanic, iar ieri dimineaţă, după ce a mâncat a simţit că ceva nu era în regulă. Acesta i-a spus fiului său că se simte rău, dar credea că era vorba de mâncare pe care o servise. La un moment dat, cei doi au decis să meargă până la vestiar, însă, după câteva minute, tatăl s-a prăbuşit din picioare. Alarmat, fiul a apelat imediat serviciul 112 şi i-a alertat şi pe colegii de muncă. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

„Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare, care au continuat timp de câteva zeci de minute. Din păcate, nu s-a reuşit restabilirea unui ritm cardiac şi a fost constatat decesul la faţa locului”, a precizat un cadru medical de la SJA.

Potrivit colegilor şi familiei, bărbatul nu suferea de nici o altă afecţiune cronică cunoscută. Ulterior, cadrele medicale au anunţat şi poliţia, un echipaj sosind la faţa locului pentru a începe o anchetă pentru moarte suspectă.

Compania din Zona Industrială oferă servicii complete în producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, pieselor turnate sau prelucrate.

Caz similar la o fabrică de confecţii

Tragedia de ieri vine după ce, la începutul lunii, o femeie din Botoşani, în vârstă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa tot în timpul serviciului. Aceasta era angajată a unei firme de confecţii din municipiu şi a fost găsită fără suflare în baia unităţii.

Descoperirea a fost făcută chiar de o colegă a femeii, care a realizat că aceasta lipsea de mai mult timp de la locul de muncă şi a mers la baie să verifice dacă era în regulă. În momentul în care a încercat să intre în baie, aceasta a realizat că uşa era blocată pe dinăuntru de corpul colegei sale, prăbuşit lângă uşă.

Speriată, femeia a anunţat mai mulţi colegi şi unul dintre şefi, aceştia apelând serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD. Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, femeia fiind în stop cardiorespirator. Din păcate, însă, femeia nu a mai putut fi salvată, cadrele medicale declarând decesul la faţa locului.

Ulterior, un echipaj de poliţie a sosit la societatea de confecţii, fiind începută o anchetă pentru moarte suspectă.

Deja ai votat!
se încarcă...