miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăLocalDaniel Câşlariu - "De ziua mea, dăruiţi pentru cei aflaţi în nevoie"

Daniel Câşlariu – „De ziua mea, dăruiţi pentru cei aflaţi în nevoie”

Astăzi, 5 noiembrie, Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, împlineşte 31 de ani. Cel care de zece luni a reuşit să schimbe viaţa multor botoşăneni nu se gândeşte la sărbătoare, ci cum să ajute şi alţi semeni loviţi de soartă. „După zece luni în care am demarat proiecte umanitare, perioadă în care am întâlnit mult chin, suferinţă, disperare, singurătate şi sărăcie, dar şi chipurile luminate ale celor pe care am reuşit să-i ajutăm, nu pot să mă gândesc la sărbătoare. De aceea, vă rog pe toţi oamenii cu suflet mare să-mi faceţi un cadou deosebit – să donaţi orice sumă în conturile Asociaţiei <Grup Civic> Botoşani, pentru a putea în continuare să ajutăm copii şi bătrâni loviţi crunt de soartă”, a transmis Daniel Câşlariu.

Zece luni de proiecte umanitare

Şi pentru că se află într-un moment deosebit al vieţii, Daniel a prezentat un scurt bilanţ al celor zece luni de proiecte umanitare. „Am reuşit să ridicăm în zece luni, şapte case, cinci mai mari pentru copii premianţi şi două mai mici pentru bătrâni singuri. În campania <5000 de zâmbete> am ajuns la 5.150 de copii cărora le-am dus dulciuri şi portocale. Totodată, cu ajutorul celor care cred în puterea faptelor bune, am reconstruit 14 case”, a precizat tânărul.

Pentru cei aflaţi în linia întâi în lupta cu noul coronavirus, asociaţia condusă de Daniel Câşlariu a donat echipamente sanitare în valoare de peste 60.000 de lei. El a ajuns la peste o mie de bătrâni cu alimente şi cele necesare pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă foarte grea.

Locul al II-lea la Gala Excelenţei în Asistenţa Socială

În luna ianuarie, Daniel a dus Asociaţia <Grup Civic> pe listele Galei Excelenței în Asistența Socială, la secțiunea „Instituția anului” şi a obţinut locul doi la nivel naţional. „Toate acestea le-am realizat pentru că aţi avut încredere în mine, m-aţi sprijinit şi aţi răspuns la toate solicitările mele. De aceea, mi-aş dori ca de ziua mea să dăruiţi pentru copii, să dăruiţi pentru cei aflaţi în nevoie.

Vă trimit toate gândurile mele bune, mă rog pentru sănătatea tuturor şi Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune!”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să-i facă lui Daniel o bucurie de ziua lui, au posibilitatea să doneze orice sumă în conturile. RO03BTRLRONCRT0530156401(lei), RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro), RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline), Codul Swift BTRLRO22, cu specificația „La mulți ani Daniel!”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
2.6 ° C
4.6 °
2.2 °
93 %
2.6kmh
100 %
mie
3 °
joi
3 °
vin
2 °
sâm
3 °
Dum
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta înseamnă să fii pregătit pentru orice.

EDITORIAL

Striviți și înghesuiți de către burtoșii politici din PSD și PNL, „useriștii” și „auriștii” botoșăneni aproape că au dispărut de pe scena politică. Vina...

GÂNDUL ZILEI

Ar fi rămas cu vaca la păscut Să îi mute priponul Dacă nu ar fi apărut Pe lume … siliconul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...