Ziua şi avaria pentru muncitorii Nova Apaserv (video)

0

Avariile produse în reţeaua de apă şi canalizare din municipiul Botoşani sunt la ordinea zilei. Aproape în fiecare zi botoşănenii solicită intervenţia echipelor de la Nova Apaserv în diferite zone ale municipiului. Romeo Obuf, director operaţional în cadrul Nova Serv, a explicat că lucrările sunt stabilite în funcţie de gravitatea avariilor. Potrivit oficialului, toate aceste probleme sunt generate de vechimea conductelor.

De aproximativ o săptămână, a apărut o problemă pe strada Cuza Vodă, intersecţie cu strada Marchian. Acolo apa curge pe trotuar şi ajunge până în stradă. O problemă similară este pe Bulevardul George Enescu numărul 2. Şi aici apa curge pe trotuar, iar cei care trec prin zonă se întreabă cât timp va mai trece până la rezolvarea problemei.

Romeo Obuf a dat asigurări că în această săptămână echipele de intervenţie vor rezolva cele două avarii. O altă lucrare este programată pe strada Nicolae Iorga, în zona Penny, acolo unde a fost decapat asfaltul pe o porţiune, lucru care îngreunează traficul.

În aceste zile, muncitorii de la Nova Apaserv au lucrat la înlocuirea unei conducte în zona Griviţa, în Răchiţi, dar şi pe strada Doboşari, acolo unde a fost înlocuită tot o conductă. Totodată, muncitorii au remediat şi problema apărută pe strada Săvenilor – intersecţie cu strada Împărat Traian.

Deja ai votat!
se încarcă...