APIA Botoșani are un nou director adjunct

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Botoșani are de astăzi și un director executiv adjunct titular, responsabil de controalele pe teren și partea economică. Este vorba de fostul director executiv interimar, Bogdan Cîmpanu. Acesta a promovat examenul organizat de APIA Botoșani la care s-a mai înscris doar Călin Bîzu, consilierul juridic al instituției.

Călin Bîzu nu s-a prezentat la proba scrisă, la care Bogdan Cîmpanu a luat 81,4 puncte din 100. Astfel, la interviu, acesta a intrat singur și a fost notat cu 83,4 puncte, fiind declarat admis.

Bogdan Cîmpanu a ocupat funcții de conducere în cadrul APIA Botoșani în mai multe rânduri, în CV-ul său fiind trecute ca interimar și posturile de director executiv și cel pentru care a dat concursul acum. Până pe 22 octombrie, când pe funcție a revenit Liviu Zaharia, Bogdan Cîmpanu a fost director plin.

Pe postul de director adjunct, cu titlu de interimar, în ultimii doi ani s-au perindat mai multe persoane. În vara anului trecut, Bogdan Cîmpanu era destituit, iar în locul său era numită Lăcrămioara Pătrăuceanu. Aceasta a rămas în funcție până spre sfârșitul anului, când noua guvernare a schimbat radical conducerea APIA, numindu-l pe Bogdan Cîmpanu director executiv în locul Elenei Lazaruc și pe Constantin Bulgaru, director adjunct interimar.

Deja ai votat!