848 de locuri de muncă disponibile (Lista slujbelor)

La jumătatea lunii noiembrie oferta de locuri de muncă pusă la dispoziția botoșănenilor prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a cunoscut o creștere ușoară. Astfel, angajatorii botoșăneni au listat pentru această săptămână 848 de slujbe, cu 15 mai mult decât în săptămâna precedentă. Și în această săptămână inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de specialiști în textile-pielărie, proiectanți, constructori, mecanici sau automatiști.

Filarmonica angajează un clarinetist și un violonist pe postul de „șef partidă vioară”. Salariile brute oferite sunt de 3.000 de lei, respectiv 3.476 de lei.

De asemenea, Direcția de Asistență Socială angajează un medic de familie, dar oferă un salariu de 3.063 de lei. De asemenea, Primăria și Spitalul de Pneumoftiziologie angajează asistenți medicali.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. Se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!