luni, iunie 17, 2024
AcasăLocal BTRacordarea Sălii de atletism a LPS la utilităţi se apropie de final

Racordarea Sălii de atletism a LPS la utilităţi se apropie de final

Astăzi 16 noiembrie, primarul Cosmin Andrei, Cătălin Fetcu, directorul Direcţiei de dezvoltare locală şi Florin Mâţu, şeful Serviciului investiţii, au fost la Liceul cu Program Sportiv pentru a vedea stadiul lucrărilor de racordare a sălii de atletism la reţelele de utilităţi.

Primarul a primit asigurări de la constructori că în aproximativ trei săptămâni sala va beneficia atât de agent termic cât și de energie electrică. Lucrările la rețeaua de alimentare cu apă au fost finalizate, iar cele de racordare la reţeaua de energie electrică, respectiv energie termică, se apropie de final.

Aceste lucrări au reprezentat o prioritate pentru mine și mă bucură faptul că sunt aproape finalizate. Actul educațional este unul foarte important și trebuie să investim toate resursele pentru a ne asigura că se desfășoară în cele mai bune condiții. Liceul cu Program Sportiv poate fi considerat ambasador al sportului și era mai mult decât necesar ca sala de atletism să aibă parte de toate condițiile de funcționare, la standardele cele mai înalte”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Asigurarea utilităţilor la sala de atletism reprezintă o prioritate, în condiţiile în care, pe fondul măsurilor impuse de actuala criză sanitară, au fost amenajate cinci săli de clasă cu câte 30 de locuri, în Sala de atletism, construită prin Compania Națională de Investiții.

Finanţare asigurată prin PNDL II

Obiectivul de investiții „Execuție utilități pentru sală de atletism Botoșani, municipiul Botoșani, județul Botoșani” este finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapa a II-a.

Valoarea totală a investiției este de 421.037 de lei, din care suma totală decontată de la bugetul de stat este de 278.412 de lei, 142.625 de lei fiind asiguraţi de la bugetul local sau din alte surse legal constituite.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
25.6 ° C
26.6 °
25.5 °
52 %
4.5kmh
2 %
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
26 °
vin
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu egalităţile astea de gen, nici nu mai ştii cine intră peste tine la baie.

EDITORIAL

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) ori s-au făcut de râs, ori au făcut-o intenționat, caz în care și-au bătut...

EPIGRAMA ZILEI

Sper ca la iarna  viitoare Să nu strig iar în gura mare : ”La vremuri noi, Tot ... boi!” -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...