Racordarea Sălii de atletism a LPS la utilităţi se apropie de final

Astăzi 16 noiembrie, primarul Cosmin Andrei, Cătălin Fetcu, directorul Direcţiei de dezvoltare locală şi Florin Mâţu, şeful Serviciului investiţii, au fost la Liceul cu Program Sportiv pentru a vedea stadiul lucrărilor de racordare a sălii de atletism la reţelele de utilităţi.

Primarul a primit asigurări de la constructori că în aproximativ trei săptămâni sala va beneficia atât de agent termic cât și de energie electrică. Lucrările la rețeaua de alimentare cu apă au fost finalizate, iar cele de racordare la reţeaua de energie electrică, respectiv energie termică, se apropie de final.

Aceste lucrări au reprezentat o prioritate pentru mine și mă bucură faptul că sunt aproape finalizate. Actul educațional este unul foarte important și trebuie să investim toate resursele pentru a ne asigura că se desfășoară în cele mai bune condiții. Liceul cu Program Sportiv poate fi considerat ambasador al sportului și era mai mult decât necesar ca sala de atletism să aibă parte de toate condițiile de funcționare, la standardele cele mai înalte”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Asigurarea utilităţilor la sala de atletism reprezintă o prioritate, în condiţiile în care, pe fondul măsurilor impuse de actuala criză sanitară, au fost amenajate cinci săli de clasă cu câte 30 de locuri, în Sala de atletism, construită prin Compania Națională de Investiții.

Finanţare asigurată prin PNDL II

Obiectivul de investiții „Execuție utilități pentru sală de atletism Botoșani, municipiul Botoșani, județul Botoșani” este finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapa a II-a.

Valoarea totală a investiției este de 421.037 de lei, din care suma totală decontată de la bugetul de stat este de 278.412 de lei, 142.625 de lei fiind asiguraţi de la bugetul local sau din alte surse legal constituite.

Deja ai votat!