Viceprimarul Bogdan Buhăianu şi-a început activitatea în cadrul Primăriei Botoşani

Bogdan Buhăianu și-a început astăzi, 18 noiembrie, mandatul de viceprimar al municipiului Botoșani. Acesta a renunţat la funcţia de director general al societăţii Urban Serv pentru a întregi Executivul Primăriei Botoşani. „Este într-adevăr o provocare pentru mine faptul că voi face parte dintr-o nouă echipă, echipa Primăriei Botoșani, alături de consilierii locali, alături de domnul primar, alături de domnul Toma care ni s-a alăturat și are și dumnealui foarte mult entuziasm. Problematica din Primărie în mare parte o cunosc, intrând în administrația publică acum aproximativ șase ani”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Bogdan Buhăianu a făcut parte din Consiliul de Administraţie al societăţii Eltrans. Ulterior, a fost numit şeful serviciului tehnic din cadrul societăţii de transport local. Din această poziţie a trecut pe funcţia de director general la Urban Serv. „Sunt mulţumit de situaţia pe care am lăsat-o la Urban Serv. Când am venit la conducerea acestei societăţi mi-am fixat câteva ţeluri şi multe dintre acestea am reuşit să le duc la îndeplinire până astăzi. Este o societate care este stabilă din punct de vedere contractual, creşterile salariale în producţie sunt de aproximativ 20% şi am reuşit să restructurez şi serviciul TESA. Pot spune că las o societate eficientă care stă pe piloni buni şi care poate să facă lucruri bune pentru salubrizare şi colectare deşeuri în Botoşani”, a mai afirmat Bogdan Buhăianu.

Viceprimarul a adăugat că este „bucuros şi mândru” că a intrat în colectivul Primăriei Botoşani, unde „sunt oameni de valoare” cu care va face „lucruri constructive şi pozitive pentru Botoşani”.

Deja ai votat!