spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTCrimă cumplită descoperită după o anchetă ca în filme (video)

Crimă cumplită descoperită după o anchetă ca în filme (video)

Poliţiştii botoşăneni au scos la iveală o crimă şocantă ce a avut loc în judeţ. Alarma a fost dată pe 15 noiembrie, când un bărbat a fost găsit căzut într-o fântână din apropiere de localitatea Cătămărăşti Vale, iar la o primă vedere, părea a fi vorba despre un suicid.

Poliţiştii au identificat victima ca fiind un bărbat de 39 de ani, din Botoşani. „În cauză a fost deschisă o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată a fost dispusă și efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis repezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânărul nu părea, însă, să aibă niciun motiv să recurgă la un astfel de gest, iar comportamentul lui din ziua fatidică nu a dat de înţeles că ar fi vrut să se sinucidă. În acest context, poliţiştii criminalişti şi cei de investigaţii criminale au început o anchetă minuţioasă şi au început să audieze mai multe persoane.

Ulterior, după examinarea cadavrului și declanșarea unei anchete, oamenii legii au reuşit să pună cap la cap un puzzle extrem de complicat şi au realizat că bărbatul fusese de fapt ucis. „Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor”, spun reprezentanţii IPJ.

Crimă după un conflict spontan

„În cursul zilei de astazi, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei. Cu ocazia activităților desfășurate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă. De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri. Față de unul dintre tineri fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, celălalt fiind plasat sub control judiciar”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ.

Cei doi suspecţi au 18 şi respectiv 27 de ani şi se cunoşteau cu victima. „Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că victima ar fi fost agresată de doi tineri, de 18 şi 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi petrecut timpul, consumând băuturi alcoolice, în noaptea de 23/24 octombrie 2020. Din cercetări a rezultat că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia din urmă aplicându-i mai multe lovituri, după care l-ar fi aruncat într-o fântână de pe raza localității unde domiciliază unul dintre aceștia”, a mai spus Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Cadavru descoperit de câţiva oameni din sat

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de câţiva oameni din sat, care mergeau să culeagă ciuperci într-o pădure din apropiere. Aceştia au vrut să scoată o găleată cu apă, însă au văzut niște cizme plutind pe apă.

Alertați, au sunat la 112, iar la fața locului a fost direcționat un echipaj de pompieri, dar și unul de la ambulanță. După ce a fost scos trupul la suprafață, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...