sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăLocalManager surpriză la Spitalul Județean (video)

Manager surpriză la Spitalul Județean (video)

Managerul prin concurs, medicul Livia Mihalache a fost demis, azi, de către Consiliul Județean, la propunerea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean.

Președintele Consiliului Județean Botoșani a numit vineri după-amiază un manager interimar la conducerea celei mai mari unități sanitare din județ.

Doina Federovici a ales să numească în funcția de manager un economist, după ce medicul Radu Malancea și-a dat demisia”Conform legislației în vigoare și având în vedere carențele în activitatea managerială a doamnei doctor care a fost pe perioada de pandemie, în perioada de urgență mai bine spus, am cerut punctul de vedere al Consiliului de Administrație al spitalului. Consiliul de Administrație s-a întrunit și a analizat documentele existente la nivelul Spitalul Județean, cât și documentele de la Direcția de Sănătate Publică și am analizat toate aceste documente și au emis o hotărâre prin care se propune revocarea din funcție a doamnei doctor Livia Mihalache. Am analizat această hotărâre și am decis că mandatul doamnei Livia Mihalache va înceta și am emis o dispoziție în acest sens”, a declarat Doina Federovici.

Este vorba despre Doina Caba, care lucrează în sistemul sanitar de aproape 40 de ani. Aceasta a fost în trecut administratorul Secției Darabani din cadrul Spitalului Județean. Ulterior, a fost economist la Secţia de Psihiatrie, director financiar al Spitalului TBC Botoșani, iar până în 2018, a fost director economic și la Spitalul Municipal Dorohoi.

În ultimii doi ani a lucrat în mediul privat, la Spitalul Bethesda din Suceava, de unde a şi venit, pe postul de manager la Mavromati, pe o perioadă de trei luni.

Interesant este faptul că aceasta va lucra acum cu unul dintre cei mai apreciați economiști din sistemul sanitar, directorul financiar-contabil al SJU, Geanina Ungureanu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
0.2 ° C
1.6 °
-0 °
93 %
1.6kmh
96 %
sâm
4 °
Dum
2 °
lun
1 °
mar
2 °
mie
2 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De Ziua Naţională fiecare defilează cu ce are, aşa că avem şi patrioţi pe două roţi.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...